Bli medlem i Företagsgruppen Staffanstorp

Företagsgruppen i Staffanstorp bildades 1982 och är det största nätverket i Staffanstorps kommun. Vi är politiskt obundna.

Sedan starten har vi verkat för ett bra företagsklimat i Staffanstorp. Allt arbete i föreningen är ideellt. Alla medlemmar äger föreningen gemensamt och ekonomiskt finansieras arbetet genom våra medlemsavgifter, som kan hållas på låg nivå genom det ideella arbetet.

Som medlem får du tillgång till ett stort nätverk med många olika inriktningar. Ni är med på våra träffar och påverkar vilka frågor vi skall driva.

Ett av Företagsgruppens främsta mål är att skapa en Staffanstorpsanda genom att låta våra medlemmar träffas och lära känna varandra under fria former för att underlätta framtida affärskontakter.

Styrelsen sammanträder 6-7 tillfällen per år för att planera och arbeta med verksamheten i företagsgruppen. Årsmöte hålls i mars månad.

Bli medlemmar ni också!

Medlemsförmåner

Ett axplock av allt det du som medlem får ta del av

Tillgång till alla Företagsgruppens event

Som medlem i Företagsgruppen i Staffanstorp deltar ni i de event som vi anordnar för våra medlemmar och knyter värdefulla kontakter samt att göra affärer. Sist men inte minst ha kul tillsammans.

Tillgång till exklusiva medlemserbjudanden

Här kommer att erbjudas medlemserbjudande löpande.

Möjlighet att bli utsedd till Årets Entreprenör

Som medlem har ni möjlighet att bli utsedd till årets entreprenör i Staffanstorp. Företagsgruppen har utsett årets entreprenör under många år. Vi har firat vinnaren under Guldkvällen.

Om medlemskapet

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 50:-, serviceavgift 360:- är avdragsgill och 90:- är moms, totalt 500:-.

Insats som ny medlem är 100:-.

Ansökan om medlemskap

Ansök om medlemskap i webbformuläret på denna sidan. När medlemsavgiften är betald är ni välkomna att delta i företagsgruppens aktiviteter.

Har du fortfarande frågor?

Vill ni ha ytterligare information angående medlemskap så kontakta någon i styrelsen.