Medlemserbjudande

Som medlem i Företagsgruppen i Staffanstorp får du både dela med dig och ta del av en mängd fina erbjudanden.

James Grill erbjuder 10 % rabatt på Smash Högrevsburgare med sallad och rå lök. Enkel 90:- eller dubbel 130:- ord. pris. Välj tillbehör, Ost, Bacon, Ägg. Välj dressing, Bbq, Chili eller Tryffel.

Uppge att ni är medlemmar i Företagsgruppen.

James Grill 046-25 22 40.

Företagsgruppens medlemmar erbjuds dryga 30% rabatt hos Nordic Wellness på populära årskort Sverige och Guld. Sverige, träna på alla gym i Sverige 4.995:- ord. pris 7.188:- och Guld 3.995:- ord. pris 5.988:-. Är ni intresserade mailar ni till erik.magnusson@nordicwellness.se med personnr, val av årskort, startdatum och mailadress för faktura. Där kan ni även ställa övriga frågor. Medlemmar som redan tränar hos oss kan också ta del utav erbjudandet, under förutsättning att de har ett löpande autogiro abonnemang. I dessa fall så avlutar jag personens gymmedlemskap utan uppsägningstid och låter hen få teckna erbjudandet istället.

DigiVision erbjuder 20% rabatt! Nu 600kr/timme på alla digitala tjänster.

Jag är en erfaren digital affärsutvecklare och mitt utbud av tjänster inkluderar det mesta inom digital marknadsföring som t.ex webbproduktion, kampanjer, sökoptimering, e-postmarknadsföring, statistik, kundoptimering, text- och bildbehandling mm. Jag behärskar även trycksaksproduktion. Kontakta mig gärna om du vill veta mer, så bokar vi ett möte. Läs mer och kontakat mig på https://www.digivision.se/

 

CM Digital erbjuder konsultering inom webbproduktion samt analys av er befintliga hemsida.

De analyserar er hemsida tekniskt och ger råd om användarvänligheten. CM Digital har byggt Företagsgruppen i Staffanstorps befintliga hemsida och erbjuder alla medlemmar en kostnadsfri timme för rådgivning.

Kontakt: maila hej@cmdigital.se och ange att du kommer från Företagsgruppen.

Det är inte du som kommer till mig, det är jag som kommer till dig. Letar du efter något annorlunda och speciellt till ditt företagsevent, konferens, kick-off eller kundträff? Smoky Bear tillagar och serverar all mat på plats hos er, direkt från vårt mobila utekök, var du än befinner dig i Skåne. Boka ditt event för 2024 senast den 30 april och få 10% rabatt på hela din beställning. Exklusivt för företagsgruppen, Smoky Bear bjuder på lättare tilltugg/plockmat till ditt event. Fyll i formuläret https://smokybear.se/offert och ange kod FTGSTP så har du en offert till just ditt event inom några dagar.
Staffanstorps Städ & Kemtvätt bjuder på första städningen i samband med tecknande av städavtal. Med oss som er servicepartner har ni tillgång till vårt breda utbud av tjänster - allt inom städning, allt inom tvätt, fönsterputs, trädgårdshjälp, fruktkorgar och entrémattor. Kontakta lotta@ssok.se och uppge att ni är medlemmar i företagsgruppen